NYHETER

Forsiden

Biorommet

Lyd&video

Bilder

Kontakt

Utgivelser

Facebook

 

06.05.13

I det siste har jeg luftet visene mine på østlandet og spilt inn nye låtskisser med enkle hjelpemidler. Du finner bilder her.

Lørdag 1. juni spiller jeg med band på Musikkfest i Stavanger, sammen med masse andre artister. Vel møtt !

11.12.12

Releasekonserten ble svært vellykket. Et flott publikum og et band i storform ga meg en opplevelse å huske lenge. Du finner bilder og videoklipp her.

Her kan du se hvordan Stavanger Aftenblad anmeldte "1949"

Enerommet Lydstudio blir nå pakket ned og gjenreist på ny adresse. Takk for følget i året som har gått og velkommen tilbake til nye musikalske oppdateringer neste år !

21.10.12

Det nærmer seg releasekonsert og jeg gleder meg mye !

Vi har øvd jevnt og trutt med bandet og det låter riktig bra - om jeg så må si det selv... Denne uken har jeg og KG gjennomført en liten miniturnè. Du finner ferske bilder her.

23.09.12

Jeg har nå fått "1949" på CD. Disse får du via post, på konserter og privatsalg. Send meg en mail dersom du ønsker musikken tilsendt. Les mer om utgivelsen her.

Det blir releasekonsert på Stills Scene, lørdag 3. November kl 21.30. Med på scenen blir Kari Grethe Gallaher, Tore Aasland, John Morten Storflor, Ole Forus og Tommi Haukland.

02.09.12

Da var masteren på plass ! Steve Hall har gjort dette i sitt studio Future Disc. I dag sendes lydfiler og trykksaker til mangfoldiggjøring.

Du høre et klipp av alle sangene her. Rekkefølgen er "Ta meg som eg e", "1949", "Christina", "Plutselig" og "Nære på"

20.08.12

«1949» er ferdig mixet og sendes nå til mastering. Jeg trykker et lite opplag fysiske CD-er. Disse vil være klare for salg ca 15. september. Den nye musikken blir tilgjengelig på Spotify, iTunes osv den 15. oktober. Plutselig kommer en lytteprøve - så "stay for all del tuned"...

Jeg gleder meg !

04.07.12

Min kommende ep er nå ferdig innspilt, med noen små unntak. Den femte sangen fikk tittelen «Nære på». Gjennom sommeren vil Kjell A. Westby mixe ferdig låtene i Musiclab. Etterpå er det bare å få orden på mastering, cover og trykk før produktet er klart for allmenheten. Det finnes ferske bilder fra studio og scene i albumet.

Jeg ønsker deg god sommer til vi «vises» igjen !

27.05.12

Sangen min om møtet med Nav-språket har gjennomgått rehabilitering og er nå friskmeldt til arbeidsformidling. Klikk her for å lese mer og høre sangen.

Jeg spiller på Musikkfest i Akvariet, 2/6. EP-prosjektet mitt går fremover, for tiden med disco-rytmer i bunn. Følg med !

24.04.12

Fire av fem låter er nesten ferdig innspilt. Fortsatt gjenstår den femte sangen, samt mix og annet etterarbeid. Siden jeg fortsatt legger vekt på å skynde meg langsomt, blir det release av EPen "1949" i September !

Fremover venter opptredener på Solborg FHS sin veldedighetskonsert og på seminaret "Friskere av å gå på jobb". Det er definitivt helsefremmende med musikk !

04.03.12

Den siste uken har jeg spilt på Ogna scene, vært kulturinnslag på et privat arrangement og for ansatte på Østerlide Barnehabilitering. Sjelden å få luftet gitaren og nebbet tre ganger på en uke, men veldig gøy ! Se bilder her

Jeg jobber jevnt med låtene på min kommende EP. For tiden spilles det inn vokal og kor-stemmer. I tillegg sysler jeg med andre pålegg og ymse redigering. Det går fremover !

06.02.12

Min kommende EP tar gradvis form og bærer arbeidstittelen "1949". Den vil inneholdle fem nye låter. Èn er foreløpig navnløs - de andre heter "Ta meg som eg e", "Christina", "1949" og "Plutselig". Som før gjøres det meste av jobben i Enerommet, med hjelp fra både "proffer" og flinke, glade amatører. Her kan du se noen nye bilder fra Enerommet, og snart kommer lydklipp.

31.01.12

Jeg har i lang tid forsømt mitt forsett om å oppdatere siden omtrent en gang i måneden. Fravær av oppdateringer betyr ikke at musikk ikke har hendt meg siden sist. Jeg har vært jevnlig på scener og i studio, både med eget og andres materiale. De siste måneder har målet vært å skrive ferdig og spille inn nye låter, som skal ende opp i en ny EP.

13.02.11

For tiden forbereder jeg meg til to kjekke spillejobber. Lørdag 26. feb er jeg med på arrangementet Ord+Musikk i Helgåleiren på Ogna. Torsdag 3. mars har jeg konsert på Stills i Stavanger.

Håper å se deg på jæren, i byen, eller begge steder !

17.01.11

Media - studenter fra UiS gjorde opptak av Noela-konserten, som ble vist på TvVest i romjulen. Mine bidrag kan du se her.

10.12.10

Det ble gjort multitrack-opptak av låtene på Chevy`s. Jeg har syslet med disse i Enerommet den siste tiden. Mixing er ikke enkelt - og særlig ikke liveopptak, med "lekkasje" fra alle kanter... Etter mye prøving og feiling, synes jeg selv resultatet ble bra til slutt :-) Lydfilene ligger her.

16.11.10

Veldig kjekt å spille både på Fredagsliven og på veldedighetskonserten. Her kan du se bilder fra rockeshowet på Chevy`s.

27.10.10

Jeg fremfører to duetter på Noela Foundation`s veldedighets- konsert i Sandnes Kulturhus, mandag den 15 nov. Dette blir en flott konsert med mange gode artister, hvor inntektene går til et fint formål. Les mer her.

Vi har øvd jevnt og trutt til "Rockeshowet" på Chevy`s, fredag 12. nov. Jeg har for alvor begynt å glede meg.

Håper å se deg på konsert i November !

12.09.10

Snart har du muligheten til å høre noen av visene mine kledd i rockedrakt. Her kan du lese mer.

31.07.10

De siste månedene har vært relativt stille på live-og skrivefronten. Jeg har "snopt" litt nytt utstyr, blant annet en olp mm3 og nytt snadder fra Native Instruments. Den kommende tiden skal jeg sysle videre med noen låtskisser, finpusse rockefoten og drive veldedighet. Følg med for nærmere oppdateringer - det kan fort bli en spennende høst !

24.04.10

Live - opptak er sjelden perfekte, heller ikke dette. Denne låten fra forrige konsert synes jeg allikevel var såpass fin at den tåler å spilles på ny.

"Her på denne sti" - Live på Sandnes Brygge 17.04.10

18.04.10

Med god hjelp, har jeg laget en fotomontasje / "light-video" til min fremste rocker "Fred & ingen fare". Klikk her for å se.

Her finner du tekst og krediteringer på sangen.

29.03.10

Jeg har konsert på Sandnes Brygge lørdag 17. April. Dette blir en aften med mye akustisk instrumentering, fin musikk, velkjent pausepludring og snikksnakk om de nære ting. Med på scenen er Johan A. Lund, Torleif Kvitno, Rune Eriksen og Kari Grethe Hjorthaug Gallaher. Avspark kl 21.00 / billett kr 100,-

Velkommen !

24.01.10

For tiden bruker jeg mine ledige stunder til å spille inn en ny låt i Enerommet. Dette blir min desidert tyngst arrangerte låt til dags dato. Blant bidragsyterne finnes Beate Tengs-Pedersen, Ole Forus, en Peavey T60 i besøkshjem og Toontracks "Metal Foundry".

14.12.09

Jeg har lastet opp et liveopptak av "Som solen smelte snø" som du kan se på YouTube her, eller i bedre kvalitet rett fra websiden her.

Ellers ønsker jeg besøkende av Enerommet en riktig God Jul og velkommen tilbake i 2010 ! Basta !!

 

22.11.09

I det siste har jeg gjort diverse akustiske event-spillinger. Jeg har blant andre spilt for Crux og LPP.

Nyere konsertbilder finner du her

 

07.10.09

Jeg markerer EP-slipp med konsert på Sandnes Brygge - Lørdag 17. oktober kl 22.00. Med på scenen er også Johan A. Lund, John Morten Storflor, Torleif Kvitno, Bård S. Selbekk, Karianne Arntzen og Beate Tengs-Pedersen. Ta med deg noen du kjenner og møt opp !

14.09.09

Nå er min nye EP klar for alle som vil høre. Fem nye sanger, en av dem i duett med Venke Knutson. Låtene utgis digitalt og du kan laste dem ned direkte fra denne websiden. Her finner du ut hvordan. God fornøyelse !

02.09.09

Snart er min nye EP "Skynd deg langsomt" klar for slipp. Den inneholder fem låter: "Ingen som du", "Her på denne sti", "Ein våken drøm", "Eg vil ver med deg" og "Kom her".

Her kan du høre litt av alle sangene (ca 10mb)

21.07.09

Lørdag 25. juli kl 12 spiller jeg på "Poesti" - sammen med Karianne Arntzen. Turen til Dalsnuten arrangeres av Kreftomsorg Rogaland og Gladmatfestivalen.

To nye sanger er nå ferdige og tre til er på vei. Snart kommer lytteprøver fra "Skynd deg langsomt" som er arbeidstittel på mitt nye musikkprosjekt.

 

13.05.09

De nye låtene tar sakte, men sikkert form. Nylig var Erlend Aasland innom med steelgitaren sin. Et nytt og trivelig bekjentskap !

Jeg spiller på Sandnes Brygge, tirsdag 2. juni kl 21.00. Sammen med musikalske venner vil jeg presentere noen nye sanger og noen vekjente i ny innpakning. Vel møtt !

12.04.09

I løpet av påskeuken var jeg fire dager i Oslo. Jeg benyttet anledningen til å besøke studioet Sounderground og Arne Aasland, som er en gammel kjenning fra Sandnes. I tillegg til å nyte gjensynsgleden, gjorde vi også noen opptak til en ny sang, som jeg tror blir veldig fin !

03.03.09

Jeg sysler for tiden med nye låter i Enerommet. Planen er å få noe ferdig på denne siden av sommeren. Hvordan dette ender opp i form og format er fortsatt usikkert, men oddsene er høye for en stilig overraskelse !

11.01.09

Godt nytt år ønskes deg som besøker Enerommet !

Jeg starter snart med å feste nye låter på disk. Før dette skal "det nye Enerommet" gjenreises. Hvordan dette skrider frem, kan du følge med på her.

 

 10.12.08

Jeg har nå lagt ut 3 lydfiler med "Livemusikk" fra Sandnes Brygge og to Videofiler fra kvelden på Sting. Her kan du se og høre mer.

Konserten på Sting nere ble også godt dokumenter av Andrè Sahlman Hanssen. Her kan du se de fine bildene.

29.11.08

Det ble en trivelig aften på Sting, med ca 40 publikumere i salen. Bilder og andre inntrykk fra forestillingen kommer snart.

Tirsdag 2. des er jeg en av flere artister som spiller på Tirsdagsscenens Julekonsert på Sandnes Brygge. Det kan bli verdt å få med seg.

14.10.08

"Le Grand Finale" på konsertåret er under opprulling. Tid og sted blir torsdag 27. november kl 20.30 på Sting Nere (Stavanger ). Dette blir en forestilling med fullt band og forhåpentligvis noe publikum i salen. Møt opp og ta gjerne med deg noen du mener "trenger" å høre dette !

06.09.08

Nå følger to "lukkede" spillejobber, før vi viser oss for allmenheten neste gang. Dette skjer i Akvariet, Folken - Lørdag 20. september kl 20. Johan A. Lund og Kari Grethe Hjorthaug besørger adekvat tonefølge.

Har du glede av å se bilder fra konsertene mine, finner du stadig nye her.

13.08.08

Norsktoppen-eventyret er over for denne gang, men det er uansett kjekt å tenkte tilbake på at jeg har vært der !

Førstkommende fredag og lørdag spiller jeg på Sting (Stavanger) kl 22-24. Her finner du bilder fra Arneageren.

Jeg har laget en enkel musikkvideo, som du kan se og kommentere på Youtube. Du kan også se den herfra, med litt høyere kvalitet på lyd og bilder.

03.08.08

Kjekt å spille i Halden ! Her kan du se bilder fra kvelden.

Jeg holder stand på Norsktoppen. Du kan gi meg stemmestøtte ved å følge denne linken. På forhånd takk !

Min CD "Stille i stormen" kan nå kjøpes digitalt, for eksempel på Musikkonline -som du kommer til ved å klikke her.

27.07.08

"Som solen smelte snø" kom som utfordrer og inn på 5. plass på norsktoppen denne uka. Det er selvfølgelig kjempestas !

Jeg håper selvsagt at sangen vil holde seg der en stund og oppfordrer Enerommets gjester til å avlegge en stemme. Her finner du ut hvordan. Takk for hjelpen !

18.06.08

Vi kan mase om været, men må i alle tilfeller akseptere at kalenderen viser sommer. Jeg har følgende gulrøtter hengende foran meg og håper å treffe deg ved en eller flere anledninger !

Kongens Brygge (Halden), ons 30. juli. 3 * 45 mellom 17 og 24

Arneageren (Stavanger), lørdag 9. august kl 14.00

Akvariet, Folken ( Stavanger ), lørdag 20. september kl 20.00

 

27.05.08

Jeg har vært ute og luftet visene mine på Jæren. Her kan du se hva som også hendte under Jærdagene.

12.05.08

Så ble "Stille i stormen" anmeldt i avisen. Stavanger Aftenblad`s meninger om plata kan du se her.

Det er veldig kjekt å fortsatt finnes på NRK`s spillelister. Det er også kjekt å glede seg til konsert ved Sølvberget, Stavanger, den 9. august.

13.04.08

Kjekt å være med i "Frokostblanding" på TV-Vest ! Dersom du ikke fikk sett meg og Karianne Arntzen fremføre "Som solen smelte snø", kan du se det ved å klikke her.

08.04.08

"Som solen smelte snø" er også denne uken inne på NRK sine spillelister og det er selvsagt gode nyheter !

I helgen blir jeg å se på TV-vest i "Frokostblanding". Programmet sendes lørdag og søndag kl 09-12

01.04.08

I går fikk jeg melding om at jeg hadde blitt spilt på radio fra ulike steder i landet. Da jeg i dag sjekket nettsidene til NRK, fant jeg Sveinar Heskestad - Som solen smelte snø på B-lista for uke 14. Dermed er jeg garantert spilletid på riksradio, noe som selvsagt er kjempestas ! Se hele lista her

Her kan du se et utklipp fra Sandnesposten den 25. mars

16.03.08

Det ble en veldig kjekk releasekonsert på Sandnes Brygge. Klikk her for å se mer.

Her kan du se et utklipp fra Sandnesposten den 11.mars

07.03.08

Onsdag den 5/3 ble jeg intervjuet av NRK Rogaland i forbindelse med plateutgivelse og releasekonsert. Klikk her for å høre intervjuet ( starter ved ca 01.06.00 )

Vi øver til konserten og gleder oss "mucho grande" ! Klikk på bildet til høyre for å se et større bilde av bandet.

17.02.08

Det blir releasekonsert torsdag den 13. mars kl 20.30 på Sandnes Brygge. Det blir neppe røykbomber, men det meste av alt det andre ! Bandet består av Kari Grethe Hjorthaug, Johan A. Lund, Helge Tjelta og John Morten Storflor. Det vil også dukke opp etpar "Special guests". Ta med deg svigermor, naboen og møt opp !

 

02.02.08

Det er en stor glede å kunne fortelle at min CD "Stille i stormen" nå er til salgs. Jippi !!!  Du finner ut hvordan du skaffer deg CDen ved å klikke her.

26.01.08

Jeg går og venter spent på å få CDen fra trykkeriet. Nå er det ikke lenge før.... Hvis du lurer på hvordan det låter etter mastering, kan du høre en medley med klipp fra alle låtene ved å klikke her ( 8,5 mb )

09.01.08

Jeg åpner 2008 med en velkjent ( og velment ) frase: Godt nytt år ! Siden sist har websiden min fått nye farger og ny sidestruktur. Da den gamle ble nedlagt, har jeg også skaffet meg en ny gjestebok. Ta en titt og legg igjen din hilsen her.

Vi er nå ferdig med å mixe min kommende CD og har sendt den til mastering. Klikk her for siste oppdatering.

20.12.07

Mixingen av "Stille i stormen" er nå nesten ferdig. Julen benyttes til å lytte på låtene, før en siste justering foretas like over nyttår. Deretter bærer det avsted til mastering og trykking. Anslagsvis har jeg det ferdige produktet i hende ca den 20. januar. Jeg ønsker Enerommets besøkende en riktig fin jul og et godt, nytt år ! Velkommen tilbake i 2008 !

02.12.07

Tone L. Todnem har laget et maleri til meg som blir forsiden på min kommende CD. I desember har Tone utstilling av maleriene sine for Bethaniastiftelsen i Stavanger. Fredag den 30. nov holdt vi en minikonsert sammen på utstilingens åpningsdag. Stort bilde her.

24.11.07

Siden forrige oppdatering på CD-siden, har mye skjedd. Prosjektet tar mer og mer form og jeg har tro på at resultatet blir bra. På den annen side ser det ut for at min selvpålagte frist om ferdigstillelse til jul vil ryke. Se her for et dypdykk i det som skjer.

08.10.07

Arbeidet med CDen går fremover ! I helgen som gikk hadde jeg besøk av ekte pianofingre og medbragte tangenter.

12.09.07

Første studioøkt er unnagjort. Jeg er godt i gang med å lage cd. Jippi ! Klikk her for reportasje, bilder og video fra Musiclab.

23.08.07

Jeg er en av dem som egentlig synes det er bortkastet å snakke om været, så lenge dette faktisk er en av de tingene i livet vi som mennesker absolutt ikke kan påvirke. Uansett er det fint å bruke en av sommerens få fine dager til å kunngjøre at jeg starter innspillingen av CD den 4. september. Jippi !!! Hvordan prosjektet skrider frem vil jeg prøve å oppdatere på denne siden.

03.06.07

Mye av tiden denne våren har stått i skolens tegn. Det har derfor blitt sparsomt med musikalske utskeielser. Nå er jeg i gang igjen med etpar nye låtskisser som kan bli til noe. Jeg har også begynt å planlegge et spennende musikkprosjekt til høsten. Følg med !

31.03.07

Jeg har igjen fått hjelp av Kåre Skare Lystad til lydmix av musikken min. Denne gangen er det "Nå går de hjem" som har blitt pent behandlet av kyndige ører og fingre. Hør den nye versjonen her.

03.02.07

Jeg har nylig vært på to viseklubber i Oslo og spilt sanger på "åpen scene". Klikk her for mer informasjon, bilder og video.

 05.01.07

Også dette året har jeg laget et lite tilbakeblikk på året som er gått, sett med mine egne musikalske briller.

En hilsen til gamle helter: "Nå går Eddie hjem"

 

05.12.06

Ny sang er ferdig, og det er alltid stas for visesmeden. Ta turen til mp3-siden for å høre " Nå går de hjem".

Julekvelden kom tidlig til Enerommet dette året. Se bilde av min nye Variax her.

13.10.06

Jeg har ingen ambisjoner om å snike meg inn på plateanmeldernes domene, men uansett: Jeg er en av dem som falt pladask for Evanescence`s "Fallen" i 2003. Tre år senere er endelig "The open door" ute - og ventetiden over. Tyngden, melodiene og den lidenskapelige, kraftfulle stemmen er tilbake. Jippi !!!

28.09.06

Veldig kjekt å spille på Sting denne septemberkvelden. Her kan du se en liten rapport med tekst og bilder.

04.09.06

Jeg spiller på viseklubben i Stavanger den 26. september. Bandet (se bilde ) består av Vidar K. Johansen (sax), Geir Åge Johnsen (trommer), Elisabeth Berg (piano) og Torje F. Ås (bass).

Ta med deg naboen og møt opp på konserten. I mellomtiden kan du kose deg med "Milavis fra meg" på mp3-siden.

 

18.08.06

RA presenterte DEMO-artister i avisen. Stor stas !

Jeg har erfart at naboer noen ganger kan gjøre livet enklere. Her kan du lese mer om naboen og bilen min.

21.07.06

Denne sommeren har Rogalands Avis en konkurranse for ikke-signerte artister og band. Vinneren får spille inn EP, holde releaskonsert og får radiospilling. Vinneren plukkes ut ved hjelp av en jury og avstemning.

Klikk her hvis du vil stemme på meg

28.06.06

Kjekt når sommeren kommer og vi nok en gang kan oppleve solbrenthet, allergi og mygg. Bortsett fra dette er det mulig å trives både ute og inne.

Den 26. september blir det spillejobb på viseklubben i Stavanger. Jeg gleder meg, og håper jeg treffer deg der ! God Sommer !

 21.05.06

Ny musikk ligger nå på mp3-siden. Denne gangen smekker jeg til med en "dobbeldekker": Lån øret ditt til "Passe sur og passe snill", og til "Når det skjer"

Endelig er det også kommet noen nye bilder !

13.03.06

Tirsdag den 28.mars har Karianne Arntzen Band konsert på Sting. Jeg skal varme opp for og synge duett med Karianne. Dette bør du ikke gå glipp av !

12.02.06

På siden Annet har jeg nå lagt ut bilder fra årets Namm-tur. Du vil også finne et nytt dikt. Det er kjekt med tips om dikt som kan passe inn på sidene her. Vær frimodig !

 12.01.06

Vi er i 2006, allesammen: Godt Nyttår !!

Denne websiden begynte for alvor å ta form for ca ett år siden. Jeg har derfor laget en relativt uhøytidelig "årsmelding", som du kan lese her.

Mindre mas, mere musikk ?

 

 18.12.05

Det er lys i tunellen på utbyggingsprosjektet, og godt er det. Enerommet er blitt tørket støv av og gjenreist. Snart blir det musikk i kjelleren igjen - og det er stas. Og så er desember her for alvor. Om ikke lenge kommer Jesus, Nissen, presangene og ribba.....

God jul, alle sammen !

 

09.10.05

Vi bygger ut heimen vår. Dette påvirker også Enerommet. Nye dører og ledninger skal monteres i omgivelsene, og utstyret har blitt midlertidig stuet sammen. Sjekk ut kaoset her.

05.10.05

Kåre Skare Lystad har mixet "Som solen smelte snø" for meg. Hør den nye mixen på mp3-siden. Kåre har jobbet heltid med lyd på scene og i studio etter at vi gikk sammen på Viken Folkehøgskole i 92/93.

16.09.05

Den observante bruker av Enerommet vil legge merke til at jeg har fått meg en ny forside. Hører du til dem som mener at alt var bedre før og at ingen forandring fryder; gi meg gjerne et vink her.

new03.gif

31.08.05

"Som solen smelte snø" er lagt ut på mp3-siden. Jeg var heldig og fikk med Karianne Arntzen på å synge duett med meg.

Det varierer hvordan jeg går frem for å lage låter. Hvis du vil vite litt om prosessen bak denne, så klikk her.

 

03.07.05

Med håp om fint vær og lite stress, ønskes alle nye og trofaste besøkende av Enerommet en riktig god sommer !

25.06.05

"Bakrommet" viser nå at web-området mitt har hatt over 1000 besøk siden februar 05. Det er lastet ned drøyt 550 mb totalt. Det gjennomsnittlige besøket er 7 pr dag, og datamengden 3,8 mb pr. dag. Det er veldig kjekt at noen hører på musikken fra Enerommet !  Mange takk !!

19.06.05

Det ble to veldig trivelige kvelder på Sting. Dersom du vil vite mer om mine tanker fra begivenhetene, kan du lese "En oppvarmers bekjennelse", som ligger her.

23.05.05

Mp3- siden er nå utvidet med to låter: "Spor i hennes hjerta" er en nyskrevet låt, mens "Malingt Melanom" er en av mine gamle slagere innspillt i ny drakt. Mp3-siden finner du her.

08.05.05

Jeg gleder meg til den 16. og 17. juni. Da skal nemlig Jan Eggum ha konserter på Sting i Stavanger. Ryktet forteller at viseklubben slipper til en lokal visesanger som "oppvarmer". Hvem dette er, flere detaljer og billettbestilling finner du ut av her.

04.05.05

I midten av februar 05 skaffet jeg meg web- hotellet som du nå er inne på. Jeg har nøkkel til et "bakrom", som viser diverse statistikk. Det er til nå blitt avlagt over 500 besøk og lastet ned over 240 mb fra websiden min. Takk til alle dere som har kikket innom !

18.04.05

Kamerat Thomas gifter seg snart. En del av den obligatoriske manndomsprøven i forkant var å prøve seg som studioartist. Her kan du høre resultatet.

17.03.05

Spesielt for de spesielt interesserte: Tekstene til låtene som ligger på mp3- siden er nå lagt ut. Å skrive ned tekster på dialekt er en balansekunst: Det bør være begripelig for folk som ikke er fra vår landsdel. Det bør heller ikke vært for stort avvik mellom det som står skrevet og måten ordene fremføres på. Jeg lover at jeg har gjort mitt beste....

Hvis du lurer på hvem mine musikalske helter er, kan du få svar på det ved å klikke her.

glass05.gif

16.02.05

Velkommen til mitt nye område på internett. Nå har jeg fått større plass å boltre meg på. Derfor vil jeg for fremtiden legge ut både fullversjoner og kortversjoner på mp3-siden. Ellers er det meste som før !

new03.gif

09.02.05

Ny låt er ferdig ruget og klekket ut: "Hu visste ikkje heilt". Sangen er lagt ut på mp3 - siden.  Dit kommer du ved å klikke her.

01.02.05

Det å være på Namm- messen var minst like gøy som jeg hadde forventet. Du kan se bilder fra turen ved å klikke her.

15.01.05

Godt nytt år, alle sammen !

Fin ferie på Tenerife er unnagjort. Synd at brunfargen falmer så fort i den norske vinteren......

Om etpar dager reiser jeg til NAMM- showet i Anaheim, LA. Gleder meg stort til det. Jeg har med meg kamera på turen, og har ambisjoner om å legge ut en billedserie etter å ha returnert til fedrelandet.

 23.12.04

Overprodusenten tar nå en grundig juleferie. Etter at ribba er fortært, bærer det til varmere land. Jeg ønsker dere alle en riktig god jul, og velkommen tilbake i 2005

 xmas07.gif

29.11.04

Mine tidligere kolleger i Pluss barnevern rykket dette året opp fra bedriftsfotballseriens 3.divisjon. Jeg får være med og spille fotball og de får være med å synge litt i Enerommet. Denne dagen ble årets mest hårete fotballsang innspillt av gjengen med mer entusiasme enn talent for sang og musikk. Men resultatet ble faktisk ganske bra gutter !!

 fball03.gif

 20.11.04

"The divas in black" spiller inn uoffisiell jule-cd i Enerommet. Kjente og kjære julesanger ble pent behandlet av Helen Aadnøy og Kristin Veggeland. Stor stas, jenter !!

 

November 2004

Velkommen til min nye hjemmeside. Jeg vil gjennom denne websiden vise frem min store hobby: Sang og musikk. Heller enn å fremstå som en skrytepave, vil jeg vise at musikk er verdifullt på alle måter. Det spiller liten rolle om man er ung eller gammel, gutt eller jente, nybegynner eller profesjonell. Man kan ha glede av musikk uansett. Lykke til, du også !