Tilbake til nyheter

Til Annet

Naboskap og sånn....

 

 

 

Dette er Rune Høydalsvik. Rune bor sammen med familien sin i dette huset. Dette huset ligger rett over gata der hvor jeg bor. Rune og jeg er naboer.

Tidligere i sommer sluttet bilen min å virke. Fruen skulle hjem fra en venninde, men kom seg ingensteds. Jeg ruslet over til naboen for å spørre om jeg kunne få låne bilen hans for å slepe hjem bilen min. Dette var intet problem for naboen, som ble med selv. Rune har brukt mange timer på å mekke på sine egne biler. Da vi kom frem til bilen min, slo han raskt fast at problemene skyldtes dårlige batteripoler. Jeg og naboen slepte bilen hjem og dyttet den inn i carporten. Naboen kikket litt mer under panseret og kom på at han muligens hadde batteripoler liggende i garasjen sin. Dette hadde han, så dermed skiftet han like godt ut den dårlige batteripolen med en ny en. Dermed virket bilen som om ingenting skulle ha hendt - helt frem til jeg nylig skulle hjem fra trening. Og historien gjentar seg nesten: Naboen slår fast at også den andre batteripolen bør skiftes, finner en i garasjen, og monterer den i  bilen min. Og på nytt virker bilen fint. Naboen formaner meg til å snakke med merkeverksted for å få de til å se på saken og muligens ordne med etpar originale batteripoler.

Min gode nabo har ved hjelp av sin velvilje, erfaring med biler og delelager i garasjen hjulpet meg ut av "bilknipe" to ganger på en liten sommer. Jeg tilbød meg å betale for delene og tjenestene. Naboen syntes ikke dette var viktig, men hintet om at "positiv omtale på websiden hadde vært kjekt". Så her er vi da; Vel bekomme og tusen takk for hjelpen, Rune !!

 

Dette er bilen min, en lyseblå Peugot 306. Til høyre skifter naboen batteripoler på bilen min.