Tilbake til forsiden

Mp3 Lydfiler

AFRODITE

 

 

 

 

Bandet

Lill Marie Wågø synger. Hun har tidligere vært solist iStavanger gospelkor. Hun driver også med underholdning av variert slag, gjerne ved siden av to musikalske medsøstre.

Svein Terje Fjelde spiller tangenter. Spiller i flere coverband, jobber som organist og pianisterer for syngedamer. Er glad i blues og jazz, men synes det er vel så greit å bedrive pop.

Sveinar Heskestad spiller gitar. Grunnet mye spalteplass ellers på denne websiden sier vi ikke så mye mer her.

Historie

Vi har jobbet sammen med låtskriving siden våren 2003 og kjent hverandre litt lengre. De første låtene fikk engelske tekster. Etterhvert fikk vi lyst til å forsøke oss på morsmålet og har fortsatt med det. VI prøver først å få en brukbar katalog med låter på beina, og så komme oss ut til folket. Vi har lånt bass- og trommekrefter når det har vært nødvendig. Bassister og trommiser er gjerne bråkete i studio, så det er greit å unngå på demoer...... Live er de helt avgjørende, så da er det bare å bite i det sure eplet og få noen med oss. Frem til vi debuterer på en eller annen scene kan du hygge deg med å låne øre til noen av låtene våre. (Se Mp3-linken oppe til venstre)

Kontakt

Send E-post til Lill ved å klikke her

Send E-post til Svein Terje ved å klikke her

Send E-post til Sveinar ved å klikke her